zondag 29 juni 2014

Eindelijk ramen gelapt!


Nou dan kun je zeker weer lekker naar buiten kijken?
Nou nee, want ik heb thuis niet de ramen gelapt, maar ik heb gisteren ruim twee uur in de auto gezeten om te gaan ramen lappen in Tilburg bij Dorry en Supergoof.
Jij bent gek! Nee echt niet, het is aan te bevelen, het was een heerlijke dag. Ik heb geweldige dames ontmoet en weer veel gezien en geleerd. 

We werden ontvangen met een heerlijke kop thee of koffie naar keuze. En wat is leuker om dit te schenken uit je "eigen" theepot


Vervolgens gingen we aan de slag met het ramen lappen. Supergoof liep tussen twee groepen heen en weer om de techniek van de Cathedral Window uit te leggen. Dit deed ze erg goed en het resultaat mocht er zijn, kijk maar, hieronder zie je Wilma met haar eindresultaat.


Op haar blog,quilting willempje,  kun je ook een uitgebreid verslag lezen over deze leuke dag.

Vervolgens werd er heerlijk geluncht. Dorry had lekkere soep gemaakt met geweldig brood.Hierna hadden we even tijd om te struinen in het winkeltje van Dorry. Klein maar fijn, wat heeft ze leuke dingen en de mooiste stofjes.


En natuurlijk hebben we ook wel wat lapjes gescoord!


De dag werd afgesloten met een Show and Tell van Ingrid (Supergoof). Ook weer zo'n vrouw die met zoveel passie kan vertellen over de dingen die ze het liefste doet. Zoals ze zelf zo mooi zei: 
Quilten is geen hobby, het is een manier van leven. 

Hier zie je nog even hoe intens iedereen genoot van de mooie dingen van Supergoof.


(Foto overgenomen van het blog van Wilma)

Kijk even op het blog van Ingrid, Supergoof, en op die van Dorry, Quilt it Dotty.
En ik kan iedereen aanbevelen, zo gauw er weer data's zijn, geef je op, het is de moeite waard.

Voor iedereen nog een fijne zondag.

Tot gauw,

Liefs,
Linda
5 opmerkingen: