maandag 22 april 2013

Quilt Sampler IX

Af en toe moet een mens even iets nieuws doen tussendoor. Na het opruimen van mijn borduurspullen kwam ik het patroon van Linda Myers, Quilt Sampler IX (Country Christmas Blocks) tegen en ik dacht dat deze wel even tussendoor kon. Af en toe een avondje hier aan bezig en dan weer naar de Hummingbird. Hieronder zie je hoe het moet gaan worden.
Ik ga deze borduren op een 14 draads naturel linnen met Moncai Silk. Dit garen is 100% pure zijde en heb ik gekregen via Joze maar is ook te koop bij Naald en Draad. Hieronder zie je mijn vorderingen tot nu toe.
Deze foto is niet al te duidelijk, sorry. Volgende keer maak ik er een bij daglicht. Binnenkort ook weer even een update van de Hummingbird.

Groetjes en tot gauw,
Linda

6 opmerkingen:

 1. Mooi borduurwerk, veel plezier met borduren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Linda deze is zo leuk. Mijn vriendin heeft hem geborduurd en als ze hem heeft hangen kijk ik er steeds vol bewondering naar. Ik heb het patroon ook nog liggen, wie weet ooit!!!!!!!
  Succes met de vooruitgang

  Groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a beautiful chart. Love your new wip:) Its going to be lovely. Great start. love Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er een heel leuk lapje uit! Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is zo'n schitterend patroon. Af en toe wat nieuws opstarten is zo heerlijk haha! Geniet ervan en ik ben benieuwd hoe hij gaat worden met dat prachtige garen. Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen