zondag 14 april 2013

Een kussen voor Cailey

Een tijdje geleden had ik een pakketje voor een kussentje besteld bij Soedidee. De laatste dagen heb ik hier afwisselend met de Hummingbird aan gewerkt. En vandaag is het dan afgekomen. Ik moet zeggen dat ik met het in elkaar naaien van het kussentje wel even terug moest denken aan de Patchwork cursussen die ik jaren, maar dan ook echt jaren geleden een keer gevolgd heb. Misschien dat ik hier toch weer eens wat aandacht aan moet besteden, wie weet.
Dit kussentje is voor Cailey en voor Britt maak ik binnenkort een exemplaar in roze met stofjes uit mijn eigen voorraad en een ander patroontje.

Vanavond lekker verder met de Hummingbird. Nog een aantal steekjes borduren en dan kan ik een flink aantal kralen op borduren. Heb er zin in.

Groetjes,
Linda5 opmerkingen:

 1. Wat een schatje Linda, dochterlief is er vast heel blij mee.

  Groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super kussentje, erg mooi geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is echt super gaaf, prachtig gedaan. groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kussentjes. Het kantje en de bedeltjes maken het ehelemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Very beautiful. Love the fabrics you selected for the finish. And the charms....Pretty. I so look forward to seeing your hummingbird:)
  At least you can look at the pillow you have to recall to make another one - I understand the challenge! good luck:) love Annette

  BeantwoordenVerwijderen