woensdag 13 februari 2013

De Beurs en De Verbouwing

Morgen is het zover, dan ga ik samen met Ivonne en Ine naar de beurs in Zwolle. Heb er super veel zin in. Ben van plan om me eens heerlijk te gaan uitleven. Ook omdat ik al sinds zaterdag niet meer heb kunnen borduren achter mijn borduurraam. Zaterdag zijn we namelijk begonnen met het verbouwen van onze keuken en het is hier een beetje erg stoffig. En ik wil natuurlijk The Hummingbird niet vies hebben, dus die blijft voorlopig boven. Hieronder nog even een update van The Hummingbird en twee foto's van manlief en de buurman in actie tijdens het slopen van de oude keuken.
De verbouwing zal ongeveer drie weken duren dus het zal wel even duren voordat ik weer met een update van mijn borduurwerk kom.

Groetjes en tot gauw,
Linda


4 opmerkingen:

 1. Dat is echt een hele stoffige klus, zo'n verbouwing! Sterkte ermee. En als het gedaan is begint het genieten.
  Veel plezier morgen op de beurs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij gaan deze zomer onze badkamer doen. Aan de ene kant zie ik er enorm tegen op, aan de andere kijk ik wel uit naar de nieuwe badkamer. Veel succes met je nieuwe keuken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je borduurwerk is prachtig, schitterend. Veel sterkte met de verbouwing. Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga ook morgen naar de beurs. En hoop ook veel leuke dingen te scoren. Je borduurwerk wordt erg mooi. En wat een verbouwing. Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen