vrijdag 25 januari 2013

En we zijn weer een stukje verder!

Na afgelopen maandagavond gezellig bij Joze te zijn geweest om bij te kletsen en te werken aan de Mystery heb ik de laatste dagen vooral gewerkt aan de Hummingbird. En ik moet het er nog maar een keer over hebben, het borduren aan een borduurraam is zo geweldig, heerlijk ontspannend. Ik wil jullie even laten zien hoe de vorderingen tot nu toe zijn. Ik weet niet of het goed op de foto te zien is maar er word erg veel metallic garen gebruikt in dit ontwerp. Ik ben helemaal enthousiast. Hieronder een aantal foto's .

Groetjes en een fijn weekend!
Linda7 opmerkingen:

 1. So very Pretty. Love all the colors on the black fabric. Gorgeous! love Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gaat goed met je Hummingbirds, prachtig. Ik zou er zo aan willen beginnen als ik jouw werk zie. En zo'n borduurframe werkt echt fantastisch! Ik heb al een paar jaar eentje en ik zou het echt niet willen missen. Fijn weekend met veel steekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super de super mooi, ik vind deze echt schitterend worden, overigens zijn ze van Chatelaine zovaak zo mooi hè. Fijn weekend, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie site. En dat ik je nu pas vindt. En fijn, dat je de foto's gewoon lekker groot plaatst. Ben benieuwd naar de volgende vorderingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo,
  Net je leuke blog ontdekt.
  Het is een heel mooi, gevarieerd werk met die mettalic en beads.
  Groetjes,
  Tania

  BeantwoordenVerwijderen