donderdag 14 februari 2013

De Beurs

Vandaag was het dan zover. Samen met Ivonne en Ine ben ik naar de beurs geweest in Zwolle.
Vanochtend om even na half negen was Ine bij mij, we zijn meteen doorgegaan om Ivonne op te halen en waren kort na tienen in Zwolle en daar kon het feest beginnen. Als allereerste zijn we natuurlijk langs gegaan bij de stand van Naald en Draad om even bij te kletsen met Joze, Sabine, Cees en Marion. Daar hebben we ook meteen onze eerste aankopen gedaan. Daarna even lekker een kopje thee of koffie gedronken en vervolgens in alle rust de beurs bekeken en natuurlijk het nodige aangeschaft. Hieronder een korte impressie van wat deze dag ons opgeleverd heeft.

 
 
Dit heb ik dus gekocht bij Naald en Draad. Een geweldig boek met allemaal mooie patronen,  wat naalden, een naaldenmagneet, band en nog een pakketje met een mooi patroon ontworpen door Joze om een naaldenboekje te maken en een hele verzameling tonnetjes in de meest fantastische kleuren. Verder heb ik ook nog een aantal dozen en bobbins gekocht om mijn garen op te bergen, maar die heb ik vergeten te fotograferen.
 
  
 
Na een rondje over de beurs was dit mijn buit. Nog wat band om op te borduren. Drie sleutelhangers waarin een borduurwerkje verwerkt kan worden. Tien klosjes met geweldige kleuren verloopgaren en veel heel veel charms.
 
 


 
 
Uiteraard kon ik niet thuiskomen zonder ook iets voor mijn dames mee te brengen. Er stond een stand van KiKa op de beurs en daar heb ik deze twee geweldige beren voor de dames gekocht. Leuk en je steunt ook nog een goed doel. Verder een aantal foam vlinders en bloemen die ze dan zelf op welke manier dan ook aan elkaar kunnen maken met het bijgeleverde pennetje. Erg leuk zoals je onder op de foto ziet, hier zijn ze bevestigt aan een kaartje maar ze zijn ook erg leuk op bijvoorbeeld een tas of een riem of iets dergelijks.
 Voordat we naar huis gingen nogmaals langs bij de stand van Naald en Draad om een deel van onze aankopen op te halen die we daar achter gelaten hadden onder het toeziend oog van Joze. Daar nog even een aantal foto's gemaakt van het stel in actie.

Voor iedereen die nog naar de beurs gaat de komende dagen, heel veel plezier, het is echt de moeite waard. En jullie moeten zeker even een bezoekje brengen aan de stand van Naald en Draad, want als je gek bent op borduren dan vind je daar zeker iets van je gading.

Groetjes en tot gauw,
Linda

5 opmerkingen:

 1. Je hebt een leuke dag gehad zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk verhaal van volgens mij een super dag. Ben heel benieuwd, ik ga zaterdag! Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I wish we had a fair like that here in the Bay Area California. Looks like such fun. Love your new goodies:) Joze has a book?
  Glad you had a wonderful time. love Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was leuk om jullie weer te zien. Je hebt mooie aankopen gedaan Linda. Bedankt voor het leuke verslag.

  Lieve groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige aankopen heb je gedaan !!

  BeantwoordenVerwijderen