zondag 20 januari 2013

We zijn er weer!

Hallo allemaal,

Het heeft een tijdje geduurd maar we zijn er weer! Helaas heeft ook de griep mij te pakken gehad en ben ik nieuwjaarsdag mijn bed in gedoken om er pas een week later weer uit te komen. En ook toen was ik nog niet veel waard. Jeetje ben in jaren niet zo ziek geweest.

Maar inmiddels gaat het weer een stuk beter en zijn we ook weer lekker aan het borduren. Heb wat vorderingen gemaakt met de Mini en met de Hummingbird en heb zelfs nog even gewerkt aan Ruby.
Ruby is een HAED die ik maak voor mijn jongste dochter. Voordat ik besmet werd met het virus van de Chatelaine's was ik al verslaafd aan de patronen van Heaven and Earth Designs. Naast de Ruby voor Britt ben ik ook nog bezig met één van de Mermaids voor Cailey, mijn oudste dochter.

De komende weken zal ik wat meer gaan werken aan deze twee omdat wij gaan verbouwen binnenshuis. De hele benedenverdieping gaat op de kop, dus mijn borduurraam moet tijdelijk naar boven verhuizen en daar heb ik niet echt een plek waar ik lekker kan zitten borduren. Met de HAED's zit ik gewoon op de stoel voor de TV, deze zitten namelijk niet in een raam.

Hieronder zie je allereerst een aantal foto's van The Hummingbird Mandala

Hierna komen de foto's van de vorderingen aan de Mini Mandala Mystery 03Ik had het in een eerder berichtje al een keer beloofd maar hier dan eindelijk de foto's van de werkstukken die ik maak voor mijn dochters. Hieronder de Ruby.Sorry maar ik kon de foto van het voorbeeld zoals het gaat worden niet kantelen, dus dan maar zo. Daaronder zie je de foto van hoever ik hiermee tot nu toe ben.
Als laatste laat ik hieronder de foto's zien van de Mermaid die ik maak voor Cailey, hier ben ik al wat langer mee bezig.Ook hier lukte het helaas weer niet om de foto's te kantelen. Maar het is wel duidelijk denk ik. De eerste foto is het voorbeeld en de tweede foto mijn vorderingen tot nu toe.

Nou een heleboel foto's van mijn kant. Nu zijn jullie weer even op de hoogte van waar ik allemaal mee bezig ben. Tot gauw.

Groetjes,
Linda

7 opmerkingen:

 1. Geweldig wat een prachtige werken ben je aan het maken en wat ga je lekker vlot hoor ondanks het ziek zijn.
  Hopelijk voel je je gauw weer helemaal kiplekker. Ik kijk in ieder geval al uit naar je volgende updates van deze prachtige werken. Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig allemaal Linda! Hopelijk ben je weer snel helemaal beter. Bij een verbouwing is dat ook wel prettig. Sterkte daarmee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige borduurwerk, veel beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijn dat je weer beter bent !
  wat mooi al die kleurtjes en kraaltje op het zwarte stof.
  en de zeemeermin wordt ook prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Linda,

  Allemaal even mooie werken, mijn voorkeur gaat natuurlijk naar de chatelaine's, wat heb je geweldige detail foto's gemaakt. Helemaal super, ga je daar morgenavond helemaal over uithoren.

  Liefs Joze

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hummingbird Mandala is Beautiful, pretty bead-work! Is the Mystery Mandela a SAL? Where or what blog? Mermaid is breathtaking & lovely. You take good pictures:) love Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je weer veel gedaan en je vordert lekker. Wat een mooie borduurwerken voor je dochters daar zullen ze heel erg blij van worden. Ik kijk uit naar je volgende update en ik wens je heel veel sterkte met de verbouwing.

  Lieve groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen