woensdag 5 december 2012

Sinterklaas en een geweldig cadeau!

Ik ben nog niet zo lang actief met mijn blog maar vind het nu al geweldig hoe je op deze manier in contact komt met andere mensen die dezelfde interesses delen. Gisteravond las ik tot mijn verrassing op de blog van Elza dat ik haar 150e volger was en dat ze mij een aardigheidje gaat toesturen. Is toch geweldig of niet?

Het lijkt wel Sinterklaas, en dat is het ook vandaag. Wij hadden dit feest afgelopen zondag al met onze meiden en een stel goede vrienden en hun kids gevierd, maar vandaag werd dit nog eens dunnetjes overgedaan op school. Het was een geweldig feest voor de kids.

 
Dit is Cailey, mijn oudste dochter, samen met Sinterklaas en al zijn Pieten. Cailey is negen en ik heb haar eigenlijk begin oktober de waarheid over Sinterklaas verteld, maar of die niet goed is doorgedrongen, ik weet het niet, maar ze was wel heel erg onder de indruk.
 
S'middags thuis kwamen er met de post nog twee cadeau's voor mij. Ik heb ze dan wel zelf betaald, maar omdat ze op vijf december bezorgd zijn is het toch een beetje een cadeautje.
Het zijn de kralen en de garens die nog ontbraken voor the Evening in the Park en the Hummingbird Mandala. Dus vandaag of morgen kan de pret beginnen en ga ik een start maken met deze twee projecten. Nu nog even voor mezelf uitmaken met welke ik eerst begin.......
 
 
Word je hier nu hebberig van of niet ?
 
 
Ik bestel, op advies van Joze, mijn bijzondere garens altijd in Amerika bij The Little Thread shop. Margaret is altijd erg vlot met de verzending en ook erg correct. Als er al iets mis gaat dan word dit ook direct door haar hersteld. Meestal heb ik de garens binnen een week na de bestelling al binnen. Zoals dus vandaag. En alsof het feestje nog niet groot genoeg was had Margaret er wat gratis zijde bij gedaan om uit te proberen, tesamen met een handgeschreven briefje. Dit zie je linksboven op de foto.
 
Zodra ik begonnen ben met één van de nieuwe projecten laat ik jullie dit weten, maar ook van mijn vorderingen aan de Taj Mahal en de Mini hou ik jullie op de hoogte.
 
Tot gauw en alvast een fijn weekend.

 
 


 
 
 

3 opmerkingen:

 1. Hallo Linda.

  Ik heb net je Blog ontdekt en ook jij borduurt de Chatelaines. Wat een mooi kado heb je jezelf gegeven.
  Kom je een keertje bij mij langs?

  Groetjes van Marion

  http://marionskruissteekjes.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Linda wat viel dat leuk samen op 5 december alles in je brievenbus te vinden. Ik kan je vertellen dat je raam al een heel eind op weg is, het moet nog naar de verzinkerij en dan heb je een mooi raam waar niets aan kan roesten. Ik zou er even over nadenken waar je gaat beginnen met je nieuwe werk, in het midden of onderaan. Geniet eerst nog maar even van je nieuwe schatten,

  Liefs Joze

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Linda,
  Mooi, die Chatelaines.
  Heb jij een link naar de website van de winkel in Amerika waar jij (en Joze) de garens bestellen? Ik bedoel The Little Thread Shop.
  Ik heb het geprobeerd te vinden met google, maar dat lukte niet.
  groetjes,
  Hanny (moeder van Karin West)

  BeantwoordenVerwijderen