donderdag 6 december 2012

Een dag met een randje en een klein cadeautje

Vandaag is een dag met een randje. Als ze nog geleefd had zou mijn moeder vandaag haar 82e verjaardag gevierd hebben. Maar helaas is ze ons vorig jaar vlak voor haar verjaardag ontnomen. Vlak na het overlijden van mijn vader, drie jaar geleden, heb ik het met mijn moeder gehad over wat ze wilde doen op de verjaardag van mijn vader. Mijn moeder heeft me toen laten beloven dat als er ooit wat met haar zou gebeuren ik op haar verjaardag, vandaag dus, dingen zou doen die ik leuk vind en waar ik veel plezier in heb. En dat heb ik dus gedaan, ik heb de hele dag geborduurd en vanmiddag heerlijk met de kids thuis bezig geweest, precies zoals mijn moeder het graag gezien had.

Maar vandaag kwam er ook nog een kleine verrassing met de post binnen. Het cadeau van Elza omdat ik haar 150e volger ben. Een ontzettend mooi geborduurd kussentje tesamen met een patroontje, wat lint, knopen en charms en een leuk kaartje. Helemaal geweldig, ik vind het prachtig.
Hieronder kunnen jullie het zien.Elza, nogmaals hartstikke bedankt voor dit erg leuke cadeautje.

Voor de rest ben ik gisterenavond en vandaag ook nog bezig geweest om alle garens die ik gisteren ontvangen heb op bobbins te zetten. Een heidens karwei maar als je dan alles keurig overzichtelijk ziet heb je ook weer eer van je werk


Links is de koffer met inhoud voor The Evening in the Park en rechts zijn twee koffers met inhoud voor The Hummingbird Mandala. In deze laatste worden ontzettend veel DMC kleuren gebruikt, daarom lijkt het zo enorm veel, maar van elke kleur gebruik je volgens mij maar een beetje. We zullen zien wat het gaat worden, ik hou jullie op de hoogte.

Alvast een heel fijn weekend!

Groetjes,
Linda

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie manier om je moeders verjaardag te herdenken. Die koffers met garens zijn prachtig om te zien! Vooral die van Hummingbird.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volens mij had je echt een dag met een gouden randje, het is erg fijn dat je het verhaal van je moeder met ons wilt delen en heel bijzonder. Je moeder zou trots op je zijn geweest en je garens zien er geweldig uit. Nu het borduren nog, maar dat zal wel lukken. Leuk dat jij de 150ste volger van Elza bent en wat een leuke cadeautjes.

  Liefs Joze (zie je maandag)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je er een mooie herinneringsdag van gemaakt. Prachtige garen. Voel jij je ook zo rijk als Jeetje naar al die mooie garens kijkt?
  Lieve groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen