zondag 2 december 2012

Hoe ver zijn we nu?

Hallo allemaal,

Even een overzicht van de stand van zaken tot nu toe. Vandaag samen met man en kids en goede vrienden een heerlijke sinterklaasmiddag gevierd. De kids zijn mooi verwend door de goedheilig man en ook voor mij was er een cadeau in de vorm van een heerlijk geurtje. Hoe kon de Sint nu raden dat ik deze heerlijk vind?

Na vorige week zondag een fantastische dag te hebben gehad bij Naald en Draad van Sabine begon deze week even wat anders dan anders. Een oude kwaal stak de kop weer op waardoor ik tijdelijk even een paar daagjes thuis zit en het wat rustig aan moet doen. Kan heerlijk borduren maar ben ook vaak erg moe en lig dan zo een paar uur op de bank te slapen. Maar goed, langzaam maar zeker zal het wel wat beter gaan en pakken we de draad van alledag weer op.

Ik heb inmiddels bijna alle materialen binnen voor de start van The Evening in the Park en The Hummingbird Mandala dus de bedoeling is dat ik daar deze week een begin mee ga maken. Ik ben één van die mensen die graag diverse stukken onder handen heeft zodat ik naar gelang de stemming kan switchen van het ene werkstuk naar het andere. Ik moet wel eerlijk bekennen dat sinds ik besmet ben met het Chatelaîne virus (mede dankzij Joze, maar daar ben ik haar alleen maar dankbaar voor) ik niet echt meer de interesse op kan brengen voor mijn andere werken. Maar ik heb mijzelf en mijn dochters beloofd dat ik in ieder geval vanaf januari ook weer met enige regelmaat aan hun projecten zal werken.

Hieronder de foto's van de vorderingen aan de Taj Mahal Garden en de Mini Mandal Mystery 03.
Van deze laatste heb ik deel 1 en 2 nu af, rest deel 3 en dan heb ik mijn eerste chatelaîne tot een goed einde gebracht.
De Taj Mahal Garden

De Mini Mandala Mystery 03

6 opmerkingen:

 1. Die Chatelaines zijn echt verslavend. Jouw werkstukken worden prachtig. Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt en meer energie hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Linda, die Chatelaine wordt prachtig. Groetjes Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig Linda, ik denk dat ik ze deze week nog wel in het echt zie. Vervelend dat je oude kwaal weer bovenkwam, ik zal daar donderdag wel meer over horen. Doe rustig aan en tot gauw.

  Liefs Joze

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Linda ik heb je gevonden doe even een link op mijn blogje.
  Groetjes ELza.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Via Elza kom ik even op je blog kijken.
  Wat maak je prachtige dingen !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Linda,
  Ik heb ook jouw blog ontdekt via Elza en zie dat je de Chatelaine microbe te pakken hebt! Ze kunnen verslavend zijn hé?! Je Taj Mahal en Mini zien er heel mooi uit (de mini gloeit echt op dat zwarte stofje).
  Zelf ben ik ook een grote Chatelaine fan. Alleen ben ik nu effe met andere borduurwerken bezig gezien het seizoen ... :-)
  Tot binnenkort!
  Ann

  BeantwoordenVerwijderen