zondag 25 november 2012

Open dag Naald en Draad Roermond.

Vandaag op pad geweest met Joze, Ine en Ivonne. Er was een open dag bij handwerkzaak
Naald en Draad in Roermond georganiseerd door Joze. Het was een heerlijke dag. Een geweldige winkel om lekker doorheen te struinen en overal rond te neuzen. Op de heenweg in de auto zei Joze al tegen ons dat we ook echt overal op, onder en achter moesten kijken. Ons niet moesten schamen en laatjes gewoon open moesten trekken. Geen enkele moeite om hier een hele dag door te brengen. De man van Sabine had gezorgd voor een overheerlijke lunch, waarvoor nogmaals dank, en met name de soep was heerlijk! Ik heb hele leuke mensen ontmoet en met veel dames van gedachten kunnen wisselen, echt een feestje. Bij deze wil ik Sabine nogmaals bedanken voor haar gastvrijheid en Joze voor het geweldige initiatief van een superzondag. Hieronder een aantal foto's die ik gemaakt heb vandaag.


 
Joze en Cees voor het overheerlijke door Cees bereide buffet

 
Hier liep de dag helaas al bijna ten einde.
 
 
Binnenkort zal ik weer een update plaatsen met mijn vorderingen aan de chatelaine's. Heb vandaag het nodige ingeslagen en heb ook afgelopen week de nodige materialen uit Amerika en Canada ontvangen, zodat ik ook binnenkort een start kan maken met de Hummingbird Mandala en The Evening in the Park. Binnenkort dus meer.

Groetjes,
Linda

2 opmerkingen:

 1. Hoi Linda,

  Ja het was een super leuke dag en ik heb ook ontzettend genoten, leuk dat jouw foto's wel gelukt zijn. Sabine en Cees hadden het geweldig goed verzorgd en jullie waren leuk gezeldschap vandaag.

  Groetjes Joze

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt echt als een fantastisch gezellige vriendinnendag.
  Ik ben heel benieuwd naar je Chatelaines.

  BeantwoordenVerwijderen