vrijdag 9 november 2012

Het is gelukt!

Hieperdepiep Hoera,

Ja,ja, de eerste kralen zitten er op en al zeg ik het zelf het is prachtig. Als je eenmaal met de kralen bezig bent zie je pas echt hoe mooi de ontwerpen van Martina echt zijn. Ik was nog wel een beetje zenuwachtig toen ik met de kralen moest beginnen, had het eigenlijk nog nooit eerder gedaan. Maar met de hulp van Joze is het me best goed afgegaan. Joze nogmaals bedankt, echt super!

Hieronder dan een aantal foto's van het resultaat tot nu toe.

Taj Mahal Garden
Mini Mandal Mystery 03De verslaving is nu echt wel toegeslagen want inmiddels heb ik de materialen besteld om in ieder geval nog te beginnen met de Hummingbird Mandela, de workshop 01 en 04 en misschien ook nog The evening in the Park. Ik hou jullie op de hoogte.


Groetjes en tot gauw,
Linda


4 opmerkingen:

 1. Linda je bent een super snelle leerling, het ziet er allemaal geweldig uit. Nu nog een keer in het echt zien, maar dat zal nog wel lukken.

  Liefs Joze

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Linda, we hebben elkaar vandaag ontmoet bij Naald en Draad en ik had je beloofd even te komen kijken op je blog. Wauw het borduurwerk met kralen ziet er heel mooi uit! kan me voorstellen dat het verslavend is, dat heb ik met Schwälmer borduurwerk.
  groetjes, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een prachtig borduurwerk zie ik hier! Zo mooi met die speciale steekjes en kraaltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ow, dit is echt heel mooi.
  Ben gelijk volger geworden. Want zie dat je erg mooie borduurwerken maakt.
  Ik heb ook nog nooit geborduurt met kraaltjes. Lijkt me knap lastig.

  Groetjes Geralien (Nina Hobbysite)

  BeantwoordenVerwijderen