zondag 15 juni 2014

Regelmaat

In mei was mijn voornemen zo goed. Ik zou met enige regelmaat, minimaal een maal per week een berichtje plaatsen. Ik weet dat ik zulke voornemens beter niet kan maken, want er komen altijd weer dingen tussen waardoor het toch niet lukt. 

Hier stop ik dus ook maar mee. Ik leg me neer bij het feit dat ik gewoon incidenteel een berichtje ga plaatsen. Wel probeer ik bijna dagelijks te genieten van al het andere moois wat mijn medebloggers te vertellen hebben en laten zien. 

Ik heb wel wat gedaan hoor, de afgelopen weken. Nooit zoveel als je graag zou willen, maar toch. 
Ik ben begonnen met het in elkaar naaien van de Sampler. 


De linkerhand is er aan genaaid, de rechter deels. Ondanks het feit dat het allemaal rechte stukken zijn is het best wel tijdrovend. Ik doe het met de hand en het moet natuurlijk wel allemaal netjes recht.

Afgelopen week tijdens de voetbal ben ik op verzoek van de jongste weer even verder gegaan met de sterretjes. Heb er inmiddels weer acht bijgemaakt en de teller staat nu op 122 sterren.


Op deze foto zie je ook goed hoe het weer bij ons is, bewolkt. Een reflectie van de lucht in onze glazen tuintafel. Het ene moment schijnt de zon, het volgende is hij weer achter de wolken verdwenen. Het is wel een aangename temperatuur buiten, dus na dit berichtje installeer ik me in de tuin. Niet met de Sampler, niet met de sterren, maar met de rood/zwarte quilt, die nu eindelijk eens doorgequilt moet worden. Om eerlijk te zijn, de eerste grote quilt voor mij. Een aantal weken geleden ben ik al eens begonnen, maar kreeg de slag niet te pakken. Ik heb van Hermie een aantal tips gekregen, die ik nu eindelijk ga toepassen. Hopelijk lukt het nu beter.


A.s. Zaterdag ga ik naar de Mid Summer Quilt Fair bij Petra Prins in Zutphen. Ik hoop er veel inspiratie op te doen, veel tips te krijgen en vooral veel leuke mensen te ontmoeten. Heb er zin in.

Wordt vervolgd,

Liefs,
Linda

3 opmerkingen:

 1. Je bent weer goed bezig geweest.
  De loom-bendjes hebben ook hier hun intrede gedaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent lekker bezig geweest. Leuk dat je naar Petra gaat. Haar winkel is een paradijs en je kijkt je ogen uit. Lekker tussen al de lapjes snuffelen. Heel veel plezier!!!! Lieve groetjes van Marion.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful sampler quilt and your stars wow. You must be making stars in your dreams at night -lol. Hope you have a great time in Petra and that you learn some wonderful quilting tips! Beautiful work Linda. love Annette

  BeantwoordenVerwijderen