woensdag 29 januari 2014

Alle kleine beetjes helpen!

De afgelopen twee weken zijn de vorderingen maar mondjes maat gegaan, met kleine beetjes dus.

Druk met allemaal andere dingen, plezierige en minder plezierige. Maar goed laten we beginnen bij het randje per week. Zojuist de laatste hand gelegd aan dit project, en de randjes staan er voor deze week weer op, zie hier het resultaat.De Hampton Ridge heeft wat achterstand opgelopen, maar die hoop ik nog in te halen voordat de nieuwe blokken op de deurmat liggen. Blok 9 is inmiddels ook af zoals je hieronder kunt zien en met blok 10 ben ik halverwege.


Twee weken geleden ben ik begonnen met de vervolg cursus Patchwork en Quilten. We gaan een Sampler maken. Het doel is twee blokken per twee weken. Naast de vier blokken per maand voor de Hampton Ridge en de Randjes per week een nobel streven. Maar we gaan ons best doen. 
De Sampler word uiteindelijk voor Cailey en zij heeft gekozen voor de stofserie "Happy Tones" van Michael Miller Fabrics. De eerste twee blokken zijn een feit :Vanavond weer cursus dus binnenkort meer blokken, hopelijk de laatste twee blokken van de Hampton voor januari en nieuwe randjes.

Tot gauw!

Liefs,
Linda
3 opmerkingen:

 1. Wat leuke blokken!
  De hampton ridge zijn echt prachtige kleuren, maar de andere vind ik ook wel heel leuk, hoewel het geen kleuren zijn die ik zelf vlug zou kiezen, zijn ze wel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie blokken. Je randjes zijn ook erg mooi, mooi linnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach Linda zo zie je maar weer bij elk randje of blok maak je toch vorderingen. Ik ga ook minder snel dan ik zou willen.

  Lieve groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen