dinsdag 22 oktober 2013

Een drukte van belang!

Door alle drukte van de laatste dagen ben ik er nog niet aan toe gekomen om eerder al een verhaaltje op mijn blog te zetten, ondanks het feit dat er veel leuke dingen gebeurd zijn en ik ook veel leuke tripjes heb gemaakt en nog ga maken. 

Allereerst het allerbelangrijkste natuurlijk, onze Britt is zaterdag 12 oktober geslaagd voor haar zwemdiploma C. Een vermelding waard natuurlijk en weer een fase in ons leven die nu afgesloten word. 

 Rood haar en roze jas, dat is onze Britt. 

 En hier het felbegeerde papiertje.

Inmiddels ben ik begonnen met een cursus patchen puur om de kennis van bepaalde technieken weer wat op te frissen. Grotendeels redelijk bekende koek, maar vooral erg gezellig. Ik zal jullie niet vervelen met de werkstukken die ik tot nu toe daar gemaakt heb, misschien later als we met de Sampler gaan beginnen. 

Vrijdag ben ik gezellig naar Veldhoven geweest. Heb mijn ogen uitgekeken en kwam tot de conclusie dat ik echt van het traditionele ben. De Art Quilts waren erg mooi, geweldig gemaakt, maar niets voor mij. Misschien veranderd dat ooit nog wel eens wie zal het zeggen. Heb mooie foto's gemaakt maar op diverse blogs is zowat de hele tentoonstelling al voorbij gekomen en de kwaliteit van die foto's is beduidend beter dan de mijne dat ik die van mij op een enkeling na maar achterwege laat. (Moet toch echt een keer een nieuwe camera aanschaffen) Heb me wel heerlijk uitgeleefd bij alle winkeltjes en leuke mensen gesproken waaronder een oudere Duitse dame waarvan twee Quilts op de tentoonstelling hingen en die met haar 104ste Quilt bezig is en mij beloofde dat dat mij ook nog wel zou gebeuren. Verder kennisgemaakt met Marcha van "De Quiltster" waar ik op 2 november naar toe ga voor de start van de Hampton Ridge BOM. Heb al bij haar aangegeven en doe dat nu ook hier, mochten er mensen uit de omgeving Enschede die kant op gaan en mee willen rijden, ik ga met een lege auto en iedereen is welkom. Stuur maar even een mailtje. 

 Britt zou hem zo willen hebben, roze hè!

 Ook helemaal geweldig!

 Ook een van mijn favorieten.

Heb van de Quilts van Jeannet helemaal vergeten foto's te maken zo prachtig vond ik ze stuk voor stuk. Helemaal mijn ding dus.

 De aanwinsten van de beurs.

Heb ook nog wat Quiltsjablonen gekocht en stempels.

Zaterdag eerst met Ivonne naar Zutphen naar Petra Prins geweest. Stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en omdat we die dag toch naar Almen gingen voor een workshop van Atelier Hartendief en Atelier Soedidee konden we dit mooi combineren. Geweldige winkel en ik ga zeker nog een keer terug. De workshop was reuze gezellig en de Hexagon/biscornu die we gemaakt hebben erg leuk. Helaas ik heb geen foto's gemaakt die dag, stom hè! Het werkstuk is nog niet helemaal af dus dat komt later misschien nog een keer. 

 De buit in ZutphenEn vandaag ben ik samen met mijn collega Heidi en mijn beide dochters een dagje met de trein naar Amsterdam geweest en dan moet je natuurlijk even langs bij Den Haan en Wagenmakers en 
Birdblocks.

 De heenweg in de trein!

 Gekocht bij DHeW.

 Toen bij Birdblocks.

En vlak voordat we de winkel wilde verlaten zag ik deze beauty en wist ook meteen waar ik deze voor ging gebruiken, maar dat krijgen jullie tzt nog te zien.


Jullie zien het ik heb me vreselijk laten gaan de afgelopen week en om eerlijk te zeggen, het voelt heerlijk! Ik zit vol met plannen wat ik allemaal met dat moois wil gaan maken en hoop jullie dit de komende tijd te kunnen laten zien. Ik heb ook nog wel wat gepatched hoor de afgelopen dagen. De teller van de sterretjes staat op 63, foto's komen binnenkort. En verder ben ik met het derde blok (geborduurd) van de Dear Jane bezig.

Verdorie, volgens mij wordt dit mijn langste blog ooit. Ben ik dan nog niet uitverteld? Nee, er staat namelijk nog iets op de agenda. Vrijdagmorgen vertrek ik samen met Ivonne richting Kutzenhausen voor het Festival autour du point de croix 2013. Ben er nog nooit eerder geweest, maar het schijnt een geweldig festival te zijn verdeeld over meerdere dorpjes. We gaan drie dagen. Na terugkomst krijgen jullie een verslag van mij.

Zo, nu hou ik er echt mee op. Voor iedereen een hele fijne week en alvast een fijn weekend en tot gauw!

Liefs,
Linda


4 opmerkingen:

 1. zo te lezen heb je leuke dagen gehad, en prachtige stoffen gekocht! Het laatste doosje met stofjes vind ik geweldig. En voor je dochter, proficiat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt in ieder geval weer genoeg lapjes op voorraad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt mooie stoifjes gekocht Linda en wat ben je druk geweest met allemaal leuke dingen.
  Veel plezier in Kutzenhause.

  Groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een prachtige lapjes gekocht!
  Ach, je moet jezelf verwennen, en.... geld moet rollen hè!
  Toch zo verleidelijk als je zo'n doos met stofjes ziet, vind het dan altijd wel jammer om de schaar er in te zetten.
  Veel plezier vrijdag!

  BeantwoordenVerwijderen