woensdag 27 maart 2013

Nog een hart en een verrassing!

Toen ik het hart van Britt af had, kwam Cailey met de vraag of ik er ook een voor haar wilde maken. Natuurlijk niet in roze, want dat is volgens haar absoluut niet cool. Ze twijfelde even tussen paars en blauw, maar uiteindelijk is het blauw geworden. Hieronder het eindresultaat. 

En wat was dan die leuke verrassing? Nou een paar dagen geleden vertelde ik jullie over de site van  Brigitte. Zij maakt enorm leuke dingen, vertelt leuke verhalen en is schijnbaar dol op giveaway's . Als je op jouw blog een verwijzing gaf naar de hare kon je hier kans op maken. Twee ontzettend leuke zelfgemaakte dieren en drie sjaals waren er te winnen. En laat ik nou de gelukkige winnaar zijn van een van deze sjaals. Helemaal leuk, ben er helemaal blij mee. Brigitte nogmaals bedankt! 

Met mijn voet gaat het een stuk beter. Toen ik dinsdag de fysio belde om een afspraak te maken voor a.s. maandag, wilde hij mij direct zien. Hij heeft het gipsverband direct verwijderd en mijn enkel opnieuw ingetaped en ik ben naar huis gestuurd met de opdracht om binnenshuis mijn voet te gaan belasten. Buitenshuis nog een aantal dagen gebruik maken van de krukken. Dit gaf mij natuurlijk het groene licht om morgen toch maar lekker naar de beurs in Den Bosch te gaan samen met Ivonne. Op krukken en als dat niet meer gaat eventueel een rolstoel die daar misschien beschikbaar is. Dus als jullie er morgen zijn en jullie zien iemand op krukken, dan ben ik dat dus!

Ik laat jullie wel weer weten wat de aanwinsten zijn.

Groetjes,
Linda

4 opmerkingen:

 1. mooi hart, fijn dat het met je voet al beter gaat

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook dit hart is heel erg mooi geworden! Leuk dat je voet al beter is, maar blijf maar rustig aan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook dit hart is erg mooi geworden. Beterschap met het pootje!!!!!

  Plezier in Den Bosch.

  Gr. Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful heart and the colors are pretty. Glad to hear your cast is off:)) Yea! Look forward to hearing about the show. Have a wonderful time.
  love Annette

  BeantwoordenVerwijderen