dinsdag 26 maart 2013

Het cadeau en een kerstornamentje

Het cadeau van Brigitte is binnen. In eerdere berichtjes van mij heb je al kunnen lezen over haar leuke blog. Bij een van haar giveaway's heb ik een geweldige sjaal gewonnen. Hieronder zie je een foto.


En dan staat er opeens in de titel kerstornamentje? Ja, ze zeggen wel eens je kunt nooit vroeg genoeg beginnen. Maar zonder gekheid na het hart voor Britt en het hart voor Cailey had ik het zondagavond eigenlijk in de planning om weer eens achter mijn borduurraam te kruipen om verder te gaan met de Hummingbird. Maar helaas het uitje naar de beurs op zaterdag en een drukke zondagmiddag met veel visite had ik s'avonds erg last van mijn enkel en moest met het beentje hoog. Niet getreurd, op de beurs had ik een drietal geweldige kerstornamentjes gekocht bij Naald en Draad
en met een daarvan ben ik zondagavond dus begonnen. Hij is bijna klaar, hieronder alvast een foto van de huidige stand van zaken en dan laat ik binnenkort wel zien hoe het er afgewerkt uit ziet.

Groetjes en iedereen alvast hele fijne Pasen,
Linda


2 opmerkingen:

  1. Wat een verwennerij Linda. Mooie sjaal. Je kerstborduurtje is ook leuk. Ik heb er inmiddels ook 2 af. De kerstboompjes.

    Groetjes van Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Congratulations on your win. Beautiful scarf. Sweet bear.
    love Annette

    BeantwoordenVerwijderen