zaterdag 28 december 2013

Op de valreep!

En dat was het zeker. Op de valreep kon ik gisteravond het laatste blok van de Hampton Ridge voor de maand december afmaken. Hieronder zie je blok 5, 6, 7 en 8. 


Het is nog steeds erg leuk om te doen, alhoewel het ene blok leuker is dan het andere. Zo vind ik persoonlijk blok 6 een van de mindere, maar daar tegenover staat dat deze wel snel klaar was. 
Nu is het wachten op de blokken voor de maand januari, ben benieuwd wat dat zal worden. 

In de tussentijd gaan we even verder met de rand voor het kleedje voor Britt. Inmiddels zijn vier blokjes van de rand klaar.En wat gebeurde er verder de afgelopen weken? We hebben gezellig kerst gevierd. Eerste kerstdag heerlijk uit eten geweest met mijn beide broers en hun vrouwen en kinderen en tweede kerstdag gezellig met z'n viertjes thuis. De hele dag Lego gebouwd met de meiden, mede omdat Britt wat hulp nodig had. Niet omdat ze er te jong voor is, maar hierom :


Deze dame vond het nodig om de donderdag voor kerst, uitgerekend op de dag dat ze kerstdiner hadden op school, s' middags van haar paard te vallen. In eerste instantie leek het nog wel mee te vallen. Ze heeft zelfs nog tien minuten doorgereden na haar val. Daarna naar huis en klaargemaakt voor het kerstdiner. Hieronder zie je mijn beide dames in vol ornaat!

  

Op de foto kun je wel zien dat Britt haar rechterarm een beetje laat hangen. Vrijdag toch maar even naar de huisarts. Voor de zekerheid even door naar het ziekenhuis voor een foto. En wat bleek,  bovenarm, bij de elleboog, gebroken, dus gips erom. 

Ze kan zich er inmiddels prima mee redden en met een beetje geluk mag het er maandag misschien wel weer af. 

Ik wil iedereen alvast een heel goed uiteinde wensen en een heel gelukkig, gezond en creatief 2014!

Tot in het nieuwe jaar.

Liefs,
Linda

5 opmerkingen:

 1. Mooie blokken en beterschap voor Britt. Bokkende pony?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie blokken. Ai dat deed vast pijn Britt, veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awe your girls look beautiful and so sorry to hear about Brit getting hurt. Hope she recovers fast, but it does take time for broken bones to heal. Bless her. Your blocks are incredible and beautiful Linda. Glad to hear you had a nice Christmas. love Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach arme Britt, gelukkig heeft ze er niet al teveel last van. Je blokken zijn mooi en wat een heerlijk gevoel hé dat je helemaal bij bent. Op naar het volgende deel.
  Ik wens jou en je gezin een knallend uiteinde en voor 2014 een spetterend creatief jaar toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige blokken heb je toch gemaakt. En oooo wat heeft dit meiske toch pech, balen zeg. Hopen dat het gauw er weer af mag en dat het gauw weer geheeld is. Liefs, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen