zaterdag 16 maart 2013

Trotse Moeder

Cailey, mijn oudste dochter had vandaag een drukke dag. Eerst vanochtend een voetbalwedstrijd met de meiden van ME1 van Victoria '28, en daarna vanmiddag een dressuurwedstrijd op haar lieveling Cashmira. De voetbalwedstrijd werd met 3-1 gewonnen. Door de toestand met mijn enkel kon ik er natuurlijk niet bij zijn, maar ik werd via de whatsapp van elk doelpunt op de hoogte gebracht.

En vanmiddag was het dan tijd voor de dressuurwedstrijd. Ook hier kon ik zeer tot mijn spijt niet bij zijn, helemaal toen ik van mijn vriendin hoorde, die wel was gaan kijken, dat ze erg goed gereden had. Maar tegen vijven kreeg ik het goede nieuws dat mijn kanjer de tweede prijs had gewonnen. Hoe trots kan een moeder zijn!

Hieronder zie je een foto van Cailey met haar gewonnen beker en de rozet. Daaronder nog een foto van het nieuwe werkje waar ik vanmiddag mee begonnen ben. Een deze dagen hoop ik jullie het eindresultaat te kunnen laten zien.

Groetjes van een trotse moeder,
Linda
3 opmerkingen:

  1. Congratulations to Cailey!!!! Another wonderful new wip Linda. Hope your leg is healing! Nothing better than our children making doing well and making us proud. love Annette

    BeantwoordenVerwijderen